Opinie

Opinie o Sanusdiet na portalach internetowych

Konstancja Pawlica google.com/maps

Data dodania: 18.08.2020

Świetne i indywidualne podejście do osoby! Pani Ania wyciągnęła mnie z dołka wagowego, z dużej niedowagi na diecie wegańskiej i bezglutenowej, co jest nie lada wyzwaniem szczególnie przy dodatkowej nadwrażliwości jelit przy innych pokarmach. Będąc w stałym kontakcie z panią dietetyk czuję się zaopiekowana i udaje mi się osiągać cele nawet na diecie eliminacyjnej. Co ważne dobrze się na niej czuję, wiele dolegliwości mi odeszło, a do tego posiłki są smaczne i dopasowane do moich upodobań. Mogę śmiało powiedzieć, że dzięki temu wracam do zdrowia! Szczerze polecam, a zwłaszcza tym, którzy być może wcześniej się zrazili i wahają się nad skorzystaniem z takiej pomocy.

Justyna Buda google.com/maps

Data dodania: 04.02.2020

Pani Ania to dobry duch, ktory czuwa nade mna odkad pojawilam sie w jej gabinecie z zamiarem zrzucenia kilku kilogramow. Rozpisujac dietę Pani Ania wziela pod uwage moje upodobania i “zachcianki”. Zawsze sluzy dobrą radą, wspiera i motywuje a staly kontakt sprawia, ze zamierzony cel staje sie mozliwy do osiągniecia. Z ręką na sercu polecam 🙂

Dariusz Mikołajczyk google.com/maps

Data dodania: 29.11.2019

Polecam z całą odpowiedzialnością, a mam porównanie, bo to trzeci dietetyk, do którego trafiłem.
Pani Anna posiada olbrzymią wiedzę i zaangażowanie. Ma też świetne podejście do pacjenta/klienta – potrafi skutecznie motywować.
A sama dieta? Smaczna. Bez uczucia głodu i podjadania. Skutek: -8,5kg w 3,5 miesiąca, wzrost witalności i spektakularna poprawa wyników z krwi.
Polecam,a Pani Annie dziękuję.

Ewa Walasiak google.com/maps

Data dodania: 26.11.2019

Pani Ania to bardzo miła i profesjonalna osoba. Dieta ułożona dla moich potrzeb jest smaczna i skuteczna. Serdecznie polecam współpracę z Panią Anią.

Lucia Stadelhofer facebook.com

Data dodania: 17.10.2019

Profesjonalne podejście do tematu, zaangażowanie, duża wiedza, dobre wsparcie podczas procesu odchudzania, mogę gorąco polecić

Katrin google.com/maps

Data dodania: 04.06.2019

Jestem bardzo zadowolona, że oddałam się w ręce Pani Dietetyk, która dla mnie ułożyła dietę wg moich upodobań. Posiłki są sycące i smaczne. Dzięki diecie Pani Ani schudłam!! Kontakt bardzo dobry, zawsze uzyskiwałam odpowiedzi na moje dodatkowe pytania.Dieta nauczyła mnie zdrowych nawyków żywieniowych.

Marek Plutecki google.com/maps

Data dodania: 16.04.2019

Pod profesjonalną kontrolą nasza waga jest w naszych rękach (bez ujemnych konsekwencji dla zdrowia)

Dietetyk szczecin opinie

Ewa Grzenda google.com/maps

Data dodania 08.03.2019

Fachowa opieka. Dieta ułożona przez Panią Annę zaczyna działać. Serdecznie polecam.

porlo abczdrowie.pl

Data dodania: 02.09.2017

Do pani Anny zwróciłem się na początku lipca z prośbą o konsultacje żywieniowe. Miałem 2 cele: zrzucenie nadwagi oraz przejście na dietę wegańską (konieczne ze względów zdrowotnych). Po 2 miesiącach stosowania się do skonstruowanego dla mnie przez panią Annę jadłospisu oraz jej uwag i wskazówek mogę potwierdzić, że jestem na dobrej drodze do osiągnięcia obu celów. Przez ten okres zrzuciłem 10 kg wagi, poprawiły mi się również parametry zdrowotne. Co ważne, posiłki są na tyle obfite, że w ogóle nie odczuwam głodu. Przy tym zostały uwzględnione moje preferencje smakowe i produkty, na spożywaniu których mi zależało. Pani Anna nie tylko zwraca uwagę na pożądany spadek wagi, lecz także na zachowanie prawidłowych proporcji pomiędzy masą mięśniową a tłuszczem. Gdy tylko była ona zachwiana, wprowadzała korekty do jadłospisu, by zatrzymać spadek masy mięśni a utrzymać spadek tłuszczu. Zamierzam w dalszym ciągu stosować się do przepisanej mi diety i myślę że dzięki pomocy pani Anny uda mi się osiągnąć zamierzone cele. Wszystkim, którzy chcieliby poradzić sobie ze swoimi problemami natury żywieniowej polecam skorzystanie z usług dr Anny Brinken.

LBeata abczdrowie/pl

Data dodania: 07.07.2017, 23:50

Pod opiekę Pani Anny Brinken trafiłam cztery miesiące temu. Plan żywieniowy ułożony przez Panią Anię uwzględnia w pełni moje oczekiwania pod względem upodobań smakowych jak i efektów, które są widoczne w trakcie stosowania diety. Oprócz utraty wagi odzyskałam siłę, poprawił się stan mojej skóry, włosów i paznokci. Posiłki proponowane przez Panią dietetyk są smaczne, różnorodne, ale zarazem proste w przygotowaniu i co najważniejsze nie czuje się pomiędzy posiłkami głodu. Do każdej wizyty Pani Anna podchodzi z takim samym zaangażowaniem, motywuje, zachęca do współpracy, chętnie udziela porad nawet pomiędzy wizytami. Naprawdę polecam.

Grzegorz firmy.net

Data dodania: 27.01.2017 11:33

Strzał w dziesiątkę! Podczas wizyty panuj*** miła atmosfera, możliwość sprawdzenia osiągnięć na analizatorze składu ciała, a szczegółowo ułożona dieta uwzględnia tryb życia i upodobania kulinarne- pomaga pozbyć się zbędnych kilogramów i nie powoduje uczucia głodu. Na efekty stosowania diety nie trzeba było długo czekać! W diecie nie ma leków i sztucznych odżywek. Zachęcam wszystkich, którzy mają problem z nadwagą, do przełamania pierwszych lodów i odwiedzenia pani Anny Brinken.

beatan abczdrowie.pl

Data dodania: 20.12.2015 19:56

Korzystam z porad Pani Anny w zakresie odpowiedniego żywienia. Mam niedobór masy ciała, co w moim wieku i przy moim wzroście nie wygląda korzystnie. Pani Anna Brinken ułożyła dla mnie specjalną dietę z uwzglednieniem moich nietolerancji pokarmowych i preferencji smakowych. Jadłospis zawiera dania wraz z przepisami na wspaniale, smaczne dania. Już po ok 2 tygodniach nastąpiła spora zmiana co wykazała specjalistyczna waga dietetyka. Polecam Panią dietetyk. Jest to osoba miła, kontaktowa, zaangażowana w pomoc swoim klientom.

jagodajadwiga44 abczdrowie.pl

Data dodania: 28.04.15 14:03

Od lutego br. korzystam z porad p. dr Anny Brinken w zakresie zdrowego żywienia. Pani Anna zajęła się mną bardzo serdecznie i podeszła do sprawy profesjonalnie. Przeprowadziła ze mną dokładny wywiad, w zakresie mojego dotychczasowego odżywiania, a ja przekazałam informację jakie są moje ulubione potrawy. Okazało się, że moje potrawy, które uwielbiałam były beznadziejne czyli niezdrowe. P. Ania zastosowała dla mnie indywidualną dietę, której ściśle przestrzegam i daje to pozytywne efekty. Potrawy są niskokaloryczne i też smaczne. Jeżeli coś mi nie odpowiadało to na cotygodniowych konsultacjach p.Ania uwzględniła moją prośbę i zastosowała inny składnik.. Najważniejsze, że zaczęłam chudnąć i bardzo dobrze się czuję. A mój organizm był tak zakwaszony, że w nocy nie mogłam sypiać. Teraz wszystko się zmieniło. Uważam, że p. dr Anna Brinken jest doskonałym dietetykiem i jest godna polecenia. JAGODA

Joanna Lebiecka facebook.com

Data dodania: 29.07.2017

Bardzo polecam. Analizy oparte na badaniach i wynikach. Dużo czasu poświęcone pacjentowi.

Jarosław Hryniewiecki facebook.com

Data dodania: 28.09.2015

Profesjonalne podejście do tematu .

Norbert Ficek facebook.com

Data dodania: 05.11.2014

Byłem na analizie składu ciała. Wszystko profesjonalnie, dokładnie wyjaśnione. Polecam

Ewa Maciejewska firmy.net

Data dodania: 07.07.14 16:31

Wizyta u Pani Ani wywarła na mnie duże wrażenie. Wszystko wytłumaczone od A do Z. Fachowa obsługa. Polecam.

Sabina Olejnik firmy.net

Data dodania: 26.06.14 15:34

Jestem bardzo zadowolona z wizyt, charakteryzują się one dużym profesjonalizmem i wyjątkowo luźną i miłą atmosferą. Dieta, czyli tak naprawdę nowy sposób życia – została dobrana specjalnie do moich upodobań kulinarnych( po wyjątkowo szczegółowym “wywiadzie”). Czuję się świetnie, a co najważniejsze widać EFEKTY!!! Każdy zrzucony kilogram sprawia, że motywacja jest jeszcze większa ( a to jest najważniejsze w osiągnięciu wymarzonego celu) 😉

Ewa Nowicka firmy.net

Data dodania: 21.06.14 20:06

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Ani. Spotkanie odbywa się w luźnej, miłej atmosferze. Pani Ania jest prawdziwą profesjonalistką. Pomaga zrozumieć na czym polega prawidłowe odżywianie, daje wiele cennych uwag, które pomagają mi w zrzucaniu zbędnych kilogramów. Dieta, którą otrzymałam jest dostosowana do moich upodobań. Nareszcie dieta nie wiąże się z głodowaniem wręcz przeciwnie, a na dodatek jedzonko jest bardzo smaczne. Polecam Panią Anię wszystkim, którzy chcą zadbać o swój wyg

Dagmara firmy.net

Data dodania: 07.05.2014

Polecam Panią Anię:) Syn miał niedowagę i dzięki diecie jaką ułożyła Pani Ania w końcu zaczyna wyglądać jak zdrowe dziecko. Bardzo rzetelne wskazówki, porady, urozmaicone przepisy, dostosowane do gustu mojego wybrednego dziecka i ciągły kontakt 🙂 Z pytaniami dzwoniłam nawet późnym wieczorem i mogłam omówić szczegóły posiłków. Pani Ania jest bardzo miłą i cierpliwą osobą, syn bardzo chętnie przychodził na wizyty kontrolne. Jeszcze raz polecam!

Karolina i Michal 

Data dodania: 2014-02-22 

Pani Anna wywarła na nas bardzo bardzo pozytywne wrażenie! Profesjonalne podejście. Wszystko dokładnie wytłumaczyla i poświęciła nam dużo czasu. Przy tym jest bardzo miła i kontaktowa osoba. Polecamy

Tomasz Janowski google.com

Data dodania: 13-17.01.2014

Polecam usługi tej pani. Dieta ułożona odpowiednio do moich potrzeb. Efekty już widać, tak jak chciałem zwiększa się moja czysta masa mięśniowa.Bez diety nie było takich rezultatów jak teraz. Dobra współpraca,porady i opieka na klientem. Polecam swoim znajomym.

Karolina

Data dodania: 26.10.2013

Pani Anna to miła, konkretna osoba znająca się na tym co robi. Przygotowane przez nią jadłospisy są nie tylko zdrowe, ale również bardzo smaczne, dzięki czemu bez problemu można wciągnąć w zdrowe odżywianie swoją rodzinę.

Weronika

Data dodania 21.10.2013

Wybrałam się do Pani Ani na ocenę analizy składu ciała. Badanie było bardzo dokładne. Wyniki zostały zrozumiale omówione i otrzymałam fachową poradę w jakim kierunku rozwijać własne ciało. Pani dietetyk jest bardzo sympatyczną i pomocną osobą. Serdecznie polecam.